FestiTinder: Wie gun jij de Popprijs voor 2017 op Eurosonic Noorderslag?

Eurosonic Noorderslag live

Het eerste festival van het jaar gaat bijna van start (hyped!). Maar op zaterdag 20 januari wordt van 23:30 tot 00:15 de prestigieuze Popprijs uitgereikt. Wij zijn erg benieuwd wie dit jaar met deze prijs naar huis gaat en selecteerden de namen die volgens de Festileaksredactie zeker kans maken.

Op Eurosonic Noorderslag wordt ieder jaar de Popprijs uitgereikt voor de artiest die in het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. In 2016 won DJ Martin Garrix die prijs. Kanshebbers voor dit jaar zijn onder andere My Baby, Lil’ Kleine en Kensington. Wie gun jij de Popprijs 2017 het meest? Tinder met ons mee!

Wij kunnen daaraan helaas niet meebeslissen dus vragen we jullie om een poging te wagen. Vind jij dat My Baby die fenomenale Popprijs verdient? Swipe dan naar rechts. Denk je, nou Ronnie Flex hoeft van mij die Award niet te ontvangen? Swipe dan lekker naar links.

Eurosonic Noorderslag

Afterpartees

Eurosonic Noorderslag 2018 vindt plaats van 17 tot en met 20 januari in Groningen. Het festival is een broedplaats voor nationaal en internationaal talent. Zo hebben Dua Lipa, Hozier, Roosevelt en Royal Blood hier hun eerste stappen gezet. Daarnaast wordt op het festival ieder jaar de Popprijs uitgereikt voor de artiest die in het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. In 2016 won DJ Martin Garrix die prijs.

In de editie van 2018 staan o.a. Afterpartees, My Baby, VRWRK, Haevn en DeWolff op de planken. Check snel de hele line-up.