Afterpartees, VRWRK en meer naar Eurosonic Noorderslag 2018

1383
Afterpartees

Het regent vandaag nieuwe namen in Groningen! Eurosonic Noorderslag maakte zojuist nieuwe namen bekend voor de volgende editie van 17 t/m 20 januari 2018. De line-up wordt aangevuld met heel veel namen voor de driedaagse muzikale broedplaats.

We weten al een tijdje dat MY BABY, Kraantje Pappie en Colin Benders zijn toegevoegd aan de line-up, maar nu is hij dan bijna echt compleet met meer dan 110 nieuwe namen! Check snel wie jouw favorieten zijn:

Meer dan 100 nieuwe namen erbij dus! Check de hele line-up snel op de website van Eurosonic en bedenk alvast waar jij heen wilt!

Eurosonic Noorderslag 2018

Eurosonic Noorderslag live

Eurosonic Noorderslag 2018 vindt plaats van 17 tot en met 20 januari in Groningen. Het festival is een broedplaats voor nationaal en internationaal talent. Zo hebben Dua Lipa, Hozier, Roosevelt en Royal Blood hier hun eerste stappen gezet. Voor veel artiesten is het een belangrijke stap geweest richting hun internationale doorbraak. Verspreid over verschillende locaties in de stad van het noorden, laten artiesten hun beste werk horen. Ook staan er grote artiesten op het podium aan de Grote Markt, waar in de avond het dak eraf wordt geblazen. Daarnaast wordt op het festival ieder jaar de Popprijs uitgereikt voor de artiest die in het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Vorig jaar won DJ Martin Garrix deze prijs.

Tickets voor het muzikale talentenbal gaan eind dit jaar in de verkoop. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van Eurosonic Noorderslag.

Dianne de Kievit
Project Manager. Sinds mijn eerste keer Pinkpop (2011) verslaafd aan festivals en concerten. Fan van heel veel Belgische bands zoals Balthazar, maar ook van Foals, Anderson .Paak, Queens of the Stone Age en alles wat daar tussenin zweeft. Veel liefde voor Down The Rabbit Hole, Lowlands, Sziget en als het even kan de wereld rondreizen.