LCD Soundsystem is al geboekt voor Best Kept Secret, Sonar, All Points East en Heartland. Hoog tijd om hun beste nummers met jullie te bespreken. Met vijf studioalbums en vele singles zijn dat er nogal wat. Speel daarom deze week mee met de LCD Soundsystem FestiTinder!

In 2017 kwam het vijfde album uit: American Dream. Met knallers als ‘tonite’ en ‘how do you sleep?’ weten ze goed te scoren. James Murphy verrast zijn publiek telkens weer met zijn vocalen. Ben jij meer van de oude albums of is American Dream helemaal jouw ding?

FestiTinder

Zoveel bevestigingen roepen natuurlijk meteen vragen op over de setlist. Gaan we veel horen van het laatste album of komen pareltjes van Sound of Silver en This Is Happening ook aan bod? Wij zijn in ieder geval heel benieuwd welke nummers jij zou willen horen. Kun jij niet wachten om een track te horen? Swipe dan naar rechts. Mogen de heren de track achter wegen laten? Swipe dan links. Tinderen maar!

LCD Soundsystem

LCD Soundsystem
LCD Soundsystem is een Amerikaanse elektronische rockband. De band is in 2002 opgericht en heeft vier studioalbums uitgebracht. In 2010 werd het album This Is Happening uitgebracht, waarna James Murphey de handdoek definitief in de ring leek te gooien. Maar in december 2015 werd de stilte echter al doorbroken met de Kerstsingle Christmas Will Break Your Heart. In 2016 stond de band op onder andere CoachellaRoskildeLowlands en Pukkelpop. In 2017 volgde de nieuwe plaat American Dream en een clubtour waarin onder meer Paradiso aan werd gedaan. Voor komende zomer staan in elk geval All Points East Festival, Sonar en Best Kept Secret al op de planning.