De eerste namen voor Best Kept Secret 2018 zijn bekend! Komende zomer reizen onder meer The National en LCD Soundsystem af naar Beekse Bergen voor een spetterend optreden.

Een tijdje geleden somden we alle geruchten voor de headliners van Best Kept Secret 2018 al op, nu is daar eindelijk de eerste bevestiging. Het festival kondigt bij via de website de eerste namen van de zesde editie aan. Naast LCD Soundsystem en The National werden ook de volgende acts aangekondigd:

Chvrches, Deerhunter, Father John Misty, Four Tet, Future Islands, Rodriguez, Spoon, The Internet, Ty Segall, Tyler, The Creator, Unknown Mortal Orchestra, Vince Staples, … And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Aldous Harding, Alex Cameron, Khruangbin, Naaz, Preoccupations, Rex Orange County, Rostam, Shanti Celeste, Superorganism, The Comet Is Coming en Waxahatchee.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

De komende maanden maakt het festival nog ruim 85 namen bekend, de kaartverkoop start zaterdag 16 december om 10:00.

The National

The National
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De vijfkoppige band The National werd in 1999 opgericht in Cincinnatti, Ohio. De band brak echter pas door in 2007, met dank aan het succesvolle album Boxer. Onlangs brachten zij alweer hun zevende studioalbum uit, Sleep Well Beast. Het album is de opvolger van Trouble Will Find Me, dat in 2013 uitkwam. Ter ere van het nieuwe album tourden de Amerikanen de afgelopen paar maanden de hele wereld rond.

Best Kept Secret 2018

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Het festival wordt komend jaar vroeger gehouden dan voorgaande jaren. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op Beekse Bergen. Met deze eerste naam maakt het festival een begin aan een opnieuw prachtige line-up. Afgelopen editie stonden onder meer Radiohead, Arcade Fire en Run The Jewels op het affiche. Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival.

Meer weten over Best Kept Secret en mogelijke andere namen? Dan kun je op ons forum terecht, hier wordt dagelijks gespeculeerd over de laatste geruchten voor het komende festivalseizoen. Alle geruchten voor de headliners van 2018 lezen? Bekijk het hier het overzicht.