North Sea Jazz 2018 komt met Nile Rodgers & CHIC en meer

1601

Daar zijn de allereerste namen voor North Sea Jazz 2018. Het Rotterdamse festival presenteert onder andere Nile Rodgers & CHIC en Earth, Wind & Fire.

Bij die twee namen blijft het gelukkig niet. Ook onthult het festival een aantal bijzondere samenwerkingen. Zo treedt Gregory Porter op met het Metropool Orkest. Andere namen voor North Sea Jazz zijn Khalid, Gary Clark Jr. en BadBadNotGood. Het volledige affiche vind je op de website van het festival.

Nile Rodgers & CHIC

Nile Rodgers & CHIC hebben weinig introductie nodig. Rodgers was in 1976 de oprichter van CHIC en scoorde sindsdien hits als ‘Le Freak’ en ‘Good Times’. Ook solo was Nile Rodgers zeer succesvol. Zo was hij onder meer te horen op ‘Get Lucky’ van Daft Punk. De supersterren deden al eerder festivals aan.Zo stonden Nile Rodgers & CHIC afgelopen jaar nog op Glastonbury. Dit jaar wordt onder meer North Sea Jazz aangedaan.

North Sea Jazz 2018

North Sea Jazz zal komend jaar plaats vinden van 13 tot en met 15 juli. Namen voor het Rotterdamse festival zijn er nog niet bekend. Afgelopen jaar stonden er namen zoals onder meer Solange, Usher & The Roots en Typhoon & Jef Neve. De drie dagen kaarten zijn helaas al helemaal uitverkocht. Wel zijn er dagtickets voor het festival. Deze gaan op 1 februari in de voorverkoop.

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.