Festivalconcert: Tame Impala op Lowlands 2015

Tame Impala
Foto: Eric Pamies

Nu Tame Impala bevestigd is voor het Spaanse Mad Cool festival, staan wij te springen om ze weer op de planken te zien in 2018. De hoogste tijd om een optreden terug te kijken. Het festivalconcert van deze week: Tame Impala op Lowlands 2015.

Na drie albums heeft Tame Impala al aardig wat hits op hun naam staan. ‘Elephants’, ‘Let It Happen’ en ‘The Less I Know The Better’ vormen slechts een kleine greep uit hun fantastische oeuvre. In 2017 nam de band een korte pauze, maar ze lijken nu weer helemaal terug te zijn. Aan het enthousiasme van het publiek zal het niet liggen; het is enkel nog maar wachten op meer tourdata. Tot die tijd genieten we nog even van oude optredens. Bijvoorbeeld van de geweldige set op Lowlands in 2015.

Tame Impala

Tame Impala
Foto: Eric Pamies

In 2016 zagen we Tame Impala op een hoop Europese festivals, waaronder Rock Werchter en NOS Alive. Twee jaar later keert de Australische band terug! Met hits als ‘Elephants’, ‘Let It Happen’ en ‘The Less I Know The Better’ staan Kevin Parker en de zijnen sowieso op Mad Cool Festival 2018. Of komend jaar ook andere festivals volgen is nog onduidelijk.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen