Nu Tame Impala bevestigd is voor het Spaanse Mad Cool festival, staan wij te springen om ze weer op de planken te zien in 2018. De hoogste tijd om een optreden terug te kijken. Het festivalconcert van deze week: Tame Impala op Lowlands 2015.

Na drie albums heeft Tame Impala al aardig wat hits op hun naam staan. ‘Elephants’, ‘Let It Happen’ en ‘The Less I Know The Better’ vormen slechts een kleine greep uit hun fantastische oeuvre. In 2017 nam de band een korte pauze, maar ze lijken nu weer helemaal terug te zijn. Aan het enthousiasme van het publiek zal het niet liggen; het is enkel nog maar wachten op meer tourdata. Tot die tijd genieten we nog even van oude optredens. Bijvoorbeeld van de geweldige set op Lowlands in 2015.

Tame Impala

Tame Impala
Foto: Eric Pamies

In 2016 zagen we Tame Impala op een hoop Europese festivals, waaronder Rock Werchter en NOS Alive. Twee jaar later keert de Australische band terug! Met hits als ‘Elephants’, ‘Let It Happen’ en ‘The Less I Know The Better’ staan Kevin Parker en de zijnen sowieso op Mad Cool Festival 2018. Of komend jaar ook andere festivals volgen is nog onduidelijk.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.