Tom Odell, Jessie J en meer naar Werchter Boutique 2018

Tom Odell
Photo: Sony Music

Het affiche van Werchter Boutique 2018 is compleet! Vandaag maakt het festival de komst van onder meer Tom Odell en Jessie J bekend.

Naast Tom Odell en Jessie J zullen ook Years & Years, DJ Rashida en Lil Kleine te zien zijn op het Belgische festival. Eerder kondigde het festival ook al Bruno Mars en Oscar and the Wolf aan.

Tom Odell

In 2016 kwam dan eindelijk het tweede album uit van de Engelse singer-songwriter. Dit album genaamd Wrong Crowd is de opvolger van het debuut waar de succesvolle hit ‘Another Love’ op is te vinden. Een hit zoals dat heeft het nieuwe album nog niet voortgebracht. Tom Odell laat wel zien met het nummer ‘Constellations’ dat hij schitterende piano liedjes blijft schrijven. Met het nummer ‘Magnetised’ laat hij daarnaast zien dat hij ook durft uit te pakken.

Werchter Boutique

Werchter Boutique vindt komend jaar plaats op 16 juni. Net als eerdere edities wordt het terrein van Rock Werchter gebruikt voor het festival. Bruno Mars is de opvolger van Robbie Williams, die in 2017 op het Vlaamse festival stond. Werchter Boutique kende in het verleden headliners als Madonna, Muse, Metallica en Prince. Informatie over de kaartverkoop vind je op de website van het festival.