Oscar and the Wolf naar Werchter Boutique 2018

Oscar and the Wolf
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

De organisatie van Werchter Boutique heeft zojuist de tweede naam voor de komende editie aangekondigd. Niemand minder dan Oscar and the Wolf is te zien op de festivalweide van Werchter.

Met Oscar and the Wolf is de tweede naam voor Werchter Boutique 2018 bekend. Twee weken geleden onthulde de organisatie namelijk al Bruno Mars.

Oscar And The Wolf

De band is de afgelopen jaar druk bezig geweest in de studio en met resultaat: de nieuwe plaat is af! Met een nieuwe plaat op zak was Oscar And The Wolf op vele festivals te vinden. De band stond onder meer op Rock WerchterDown The Rabbit Hole en Lokerse Feesten. Het nieuwe materiaal zal hierbij ongetwijfeld ten gehore worden gebracht op Werchter Boutique. Haal je dansschoentjes maar vast uit de kast, want stilstaan bij Colombie en co. is verrekte lastig. Of de nieuwe plaat ook zo’n festivalhit als ‘Strange Entity’ bevat? Wij hopen in ieder geval van wel. De single ‘So Real’ klinkt in ieder geval veelbelovend.

Werchter Boutique 2018

Werchter Boutique

Werchter Boutique vindt komend jaar plaats op 16 juni. Net als eerdere edities wordt het terrein van Rock Werchter gebruikt voor het festival. Bruno Mars is de opvolger van Robbie Williams, die in 2017 op het Vlaamse festival stond. Werchter Boutique kende in het verleden headliners als Madonna, Muse, Metallica en Prince. Informatie over de kaartverkoop vind je op de website van het festival.