Affiche Pitchfork Music Festival 2018 compleet

Het affiche voor Pitchfork Music Festival 2018 is compleet! Tame Impala, MS. Lauryn Hill en Fleet Foxes zullen komende editie headlinen. 

Maar dat is niet alles. Het festival heeft ook namen als Courtney Barnett, The War On Drugs en Blood Orange. Voor de gehele line up kun je terecht op de site van het festival.

Fleet Foxes

De Amerikaanse folkband is weer terug van weggeweest. In juni kwam Crack-Up, de langverwachte opvolger van het in 2011 uitgebrachte album Helplessness Blues uit. Afgelopen jaar waren ze nog te zien op Down The Rabbit Hole, maar ook aankomend jaar maken ze opnieuw de oversteek naar Europa. Deze zomer is het vijftal te vinden op festivals als Mad Cool Festival en Paredes de Coura. Daarnaast wordt ook Rock Werchter aangedaan.

Pitchfork Music Festival 2018

Het Amerikaanse Pitchfork Music Festival vind jaarlijks plaats in Chicago. Komend jaar duurt het festival van 20 tot en met 22 juli. Afgelopen jaar kon je er genieten van shows door onder meer LCD Soundsystem en Solange. Tame Impala, MS. Lauryn Hill en Fleet Foxes zijn de headliners voor komende editie. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de festivalsite.