Snow Patrol, Fleet Foxes en meer naar Rock Werchter 2018

Goed nieuws vanuit België! De organisatie van Rock Werchter bevestigt de komst van onder meer Snow Patrol en Fleet Foxes naar het festival. 

Naast bovengenoemde namen zijn ook Khalid, Marshmello en Eels van de partij. Eels bevestigde zichzelf al een paar dagen geleden voor de komende editie van het festival. Eerder deze week maakte de organisatie al de komst van Jack White en London Grammar bekend. Binnenkort volgen ongetwijfeld meer nieuwe acts.

Snow Patrol

Snow Patrol wordt in 1993 opgericht door frontman Gary Lightbody. De grote doorbraak komt echter pas 10 jaar later met het album Final Straw. Hits als ‘Chasing Cars’, ‘Shut Your Eyes’ en ‘Just Say Yes’ zullen snel volgen. De zesde en voorlopig laatste langspeler van het vijftal, Fallen Empires, dateert alweer uit 2011. Een jaar later is de band voor het laatst live te zien in Nederland en België. Tijdens deze tour staan onder andere Rock Werchter en Rockin’ Park op het programma. Het nieuwe album, dat als werknaam SP7 heeft, zou dit jaar nog uit moeten komen.

Rock Werchter 2018

Rock Werchter vindt plaats van 5 tot en met 8 juli 2018 in het Belgische dorp Werchter. Dit jaar geven onder meer Pearl Jam, Queens of the Stone Age en Gorillaz acte de présence. De ticketverkoop is inmiddels begonnen. Voor een combiticket ben je € 238,- kwijt en voor een dagpas betaal je € 102,-. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival.

Al opwarmen voor Rock Werchter 2018? Luister dan naar onze playlist.