Fleet Foxes naar Mad Cool Festival 2018

Weer een nieuwe naam voor Mad Cool Festival 2018! Vandaag werd bekend dat ook Fleet Foxes naar het festival zal afreizen.

Mad Cool Festival is het eerste Europese festivaloptreden voor Fleet Foxes. Afgelopen week werden onder andere MGMT en Real Estate al bekendgemaakt voor het festival.

Mad Cool is nog niet klaar met nieuwe namen strooien. Het festival belooft de komende weken nog meer namen te presenteren. Stay tuned!

Fleet Foxes

De Amerikaanse folkband is weer terug van weggeweest. In juni kwam Crack-Up, de langverwachte opvolger van het in 2011 uitgebrachte album Helplessness Blues uit. Afgelopen jaar waren ze nog te zien op Down The Rabbit Hole, maar ook aankomend jaar maken ze opnieuw de oversteek naar Europa.

Mad Cool Festival 2018

Foto: Festileaks / Jos Willemsen

De derde editie van Mad Cool vindt plaats van 12 tot en met 14 juli in Madrid, Spanje. Voor de aankomende editie heeft de organisatie een nieuwe locatie geregeld. Concreet betekent dit maar liefst twee nieuwe podia en een verdubbeling van de bezoekerscapaciteit ten opzichte van voorgaande jaren. Tickets gaan binnenkort in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website. Benieuwd naar hoe het dit jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport van Mad Cool Festival 2017!

Mad Cool Logo

Mad Cool 2023

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 5-9 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Amber Hoogendoorn

22 jaar. Recent afgestudeerd van de opleiding Media, Informatie & Communicatie. Sinds 4,5 jaar onderdeel van Festileaks. Fan van Kendrick Lamar, A$AP Rocky, Mac Miller, Kanye West, De Staat, Muse en Anderson .Paak. Vinylverzamelaar. Ieder jaar te vinden op Lowlands en WOO HAH!.

Meer van Amber