Advertisement

Slowdive, JOHAN en meer naar Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

Nieuwe namen voor Best Kept Secret 2018! Komende zomer reizen onder andere Slowdive en JOHAN af naar Beekse Bergen voor spetterende optredens.

Ook Mogwai voegt zichzelf bij acts als The National, Arctic Monkeys en LCD Soundsystem. Naast bovengenoemde namen onthulde de organisatie nog meer kersverse acts. Benieuwd welke? Hieronder vind je alle nieuwe namen voor Best Kept Secret:

JOHAN

Johan is een Nederlandse band rondom zanger en gitarist Jacob de Greeuw. In de periode tussen 1996 en 2009 brengt de band vier studioalbums uit. Met nummers als ‘Day is Done’ en ‘Tumble and Fall’ bereikt Johan een groter publiek. Het succes wordt in 2002 bekroond met een Edison in de categorie ‘Beste Groep Nationaal’. Nu is Johan terug: op 13 april wordt het nieuwe album uitgebracht. Ook is de band te zien op Dauwpop, Motel Mozaique en in diverse Nederlandse clubs.

Best Kept Secret 2018

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De komst van onder andere The National en LCD Soundsystem was al bekend. Ook de komst van Arctic Monkeys is al bevestigd. Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up. Check daarnaast ook zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!
Ben je al helemaal in de Best Kept Secret-sfeer en wil je de teksten van nummers oefenen? In onderstaande afspeellijst vind je alle artiesten die komend jaar op het festival te vinden zijn.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.