Na zijn lelijke val in 2015 kon hij niet op het Pinkpoppodium schitteren. Dave Grohl beloofde dat hij terug zou keren. Nu, drie jaar na dato, is het eindelijk zover, hoog tijd om te bepalen welke tracks onmisbaar zijn in de setlist van Foo Fighters.

In de FestiTinder van deze week mag jij kiezen tussen 35 stomende tracks van Foo Fighters. Ben je meer fan van de laatste albums Concrete and Gold en Sonic Highways of ga je helemaal los bij het oude werk van de mannen? Laat je stem horen!

FestiTinder

Het principe is simpel: Hoor je de track liever even niet? Swipe dan naar links. Barst je in tranen uit als ze dit nummer niet live zouden spelen? Swipe dan naar rechts. Kortom: Tinderen maar!

Foo Fighters

Foo Fighters is een Amerikaanse rockband uit Seattle die bestaat uit vijf leden. Dave Grohl richtte de band in 1994 op naar aanleiding van het uiteen vallen van Nirvana, na de dood van Kurt Cobain. Hun nieuwe album Concrete and Gold kwam in september 2017 uit. Met dit album werd het startschot voor de tour gelost. Net als afgelopen jaar zijn Dave Grohl en co. in 2018 ook op de festivals te vinden. Eerder werden onder meer al Rock am Ring en Pinkpop aangekondigd.