Onder meer Steve Aoki en Lucas & Steve naar Neverland 2018 op Pinkpop-terrein

Het nieuwe dance-festival Neverland heeft zijn eerste namen gepresenteerd. Onder andere Steve Aoki en Lucas & Steve geven een optreden. 

Neverland is een nieuwe naam in festivalland: 2018 is de eerste editie van dit festival. Het is een dance-festival, en zou de Nederlandse Tomorrowland moeten worden. Inmiddels heeft de organisatie de eerste namen bekendgemaakt. De volledige lijst check je hieronder:

Neverland vindt plaats op Megaland, hetzelfde terrein als Pinkpop. Op het terrein zullen drie podia te vinden zijn: de mainstage, voor EDM/house, een techno-tent en een deephouse/techno-tent. Er zullen dus nog veel namen volgen.

Lucas & Steve

Lucas & Steve is een Nederlands dj-duo, bestaande uit Lucas de Wert en Steven Jansen. De twee zijn in 2010 als duo aan de slag gegaan, en werden in 2014 getekend bij platenlabel Spinnin’ Records. Het duo maakt muziek die zich het meeste richting de (future) house bevindt. In 2016 kregen Lucas & Steve ook hun doorbraak bij het grote publiek: in dat jaar brachten ze de hit ‘Summer on You’ uit. Ze staan dan ook zowel in binnenland als buitenland op grote festivals. de heren zijn bijvoorbeeld te zien op Paaspop en The Flying Dutch. Nu is het Limburgse duo dus ook aangekondigd voor Neverland, wat gezien hun afkomst zal voelen als een thuiswedstrijd.

Neverland 2018

Neverland viert in 2018 zijn eerste editie. Het dance-festival bevindt zich op hetzelfde terrein als Pinkpop, en vindt plaats op 14 en 15 juli. Inmiddels zijn de eerste namen al bekendgemaakt, en is er bekend dat er drie verschillende stages zijn. Ook de ticketverkoop is aangekondigd: de early bird tickets gaan op 31 maart in de verkoop. Dagkaarten voor het festival kosten €49. Als je het hele weekend naar het kersverse festival wilt kost dat je €89. Voor meer informatie kun je de website van het festival raadplegen.