Dit jaar is Pinkpop niet het enige festival wat op Megaland gehouden wordt. Op de website van de overheid is te lezen dat er nog een vergunning is aangevraagd.

De vergunning is aangevraagd door Neverland Events, voor het festival Neverland Outdoor. Eerder wist Festivalinfo al te melden dat dit nieuwe festival gehouden zou worden. Echter lijkt de datum die zij aangaven, namelijk 14 en 15 juli, niet te kloppen. Op de pagina waar de vergunning op staat is namelijk te lezen dat er een vergunning is aangevraagd voor 7 en 8 juli.

De festivalsite weet wel te melden dat er drie podia zullen zijn: namelijk een main stage met EDM/House, een Techno-tent en een House-stage met Deep/Tech House. Of deze informatie allemaal klopt en of er daadwerkelijk een dancefestival op het Megaland-terrein plaats zal vinden moet nog blijken. Een officiële aankondiging is er namelijk nog niet. Mocht het festival doorgaan, dan horen we de komende tijd ongetwijfeld meer.

Megaland

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Megaland is het terrein waar Pinkpop ieder jaar gehouden wordt. Naast ’s werelds langstlopende festival worden er gedurende het jaar ook markten en andere evenementen georganiseerd. Pinkpop wordt dit jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Bekijk onze programmapagina voor alle informatie!

DELEN
Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Tussen al het feesten, studeren en werken door ben ik actief voor de nieuwsredactie van Festileaks. Verslaafd aan concerten, festivals, vinyl en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Anderson .Paak, Travis Scott, The xx, Arctic Monkeys, Gorillaz en uiteraard Lowlands.