Advertisement

LEAK: Steve Aoki, Le Shuuk en meer naar Neverland 2018

De eerste namen voor het nieuwe festival Neverland zijn gelekt! Onder andere Steve Aoki en Le Shuuk zijn deze zomer te zien op het Megaland-terrein in Landgraaf.

In de WordPress-bron, wat gebruikt wordt voor de website, is te zien dat er allerlei afbeeldingen zijn geüpload. Hieruit valt op te maken dat Art Department, Audio Bullys, Deepend, Le Shuuk, Marek Hemmann, Maurice West en Steve Aoki de eerste namen zijn voor het festival.

UPDATE 14 maart 11:08: inmiddels is de link offline gehaald. Hieronder vind je het screenshot van de webpagina.

 

Steve Aoki

Steve Aoki is een wereldberoemde electro/house dj uit de Verenigde Staten. Naast dat hij veel eigen nummers produceert, werkt hij veel samen met andere artiesten zoals Will.i.am, Iggy Azalea en Linkin Park. In 2007 ontving hij een DJ Award in de categorie ‘best set of the season’. Neverland is niet het eerste festival waar de Amerikaan dit jaar te zien is. Onder andere het Spring Awakening Festival (Chicago), het Ultra Music Festival (Miami) en Secret Solstice (IJsland) staan namelijk voor die tijd nog op de planning.

Neverland 2018

Eerder was er nog onduidelijkheid over het weekend waarin Neverland plaats gaat vinden. Uit de gelekte informatie kunnen nu we opmaken dat het om zaterdag 14 en zondag 15 juli gaat. Meer nieuws wordt volgens Festivalinfo woensdag 14 maart naar buiten gebracht op een persconferentie. De festivalsite weet daarnaast te melden dat er drie podia op Neverland zijn, namelijk een Main Stage met EDM/House, een Techno-tent en een House-stage met Deep/Tech-House.