Sean Paul, Chef’Special en meer naar Freshtival 2018

Photo by Charito Yap for The Come Up Show

Een grote aankondiging van de organisatie van Freshtival! Het dancefestival maakt in één keer de hele line-up bekend, met onder meer Sean Paul en Chef’Special.

Dit terwijl het festival al over minder dan twee maanden plaatsvindt; in het Pinksterweekend van 19 en 20 mei. Het affiche telt maar liefst 220 artiesten, met daarop vooral grote dance-acts als Sam Feldt, The Partysquad, en Steve Aoki. Laatstgenoemde is later in de zomer ook al op het nieuwe Neverland festival te zien, zoals onlangs werd aangekondigd.

Verder zijn er op Freshtival ook nog veel popartiesten te zien, zoals Chef’Special, Sean Paul en Maan. Ook staan er veel rappers van Hollandse bodem op het programma: onder andere Lil Kleine, Famke Louise en Kraantje Pappie. In de aankondiging van de organisatie zie je een overzicht van de complete line-up.

Sean Paul

De Jamaicaanse Sean Paul werd in 2003 bekend nadat zijn nummer ‘Get Busy’ een wereldwijde hit werd. Sindsdien volgden er vele hits van de zanger, altijd met zijn herkenbare dancehall sound. Ook in de laatste jaren doet hij het nog erg goed, met hits als ‘She Doesn’t Mind’ en ‘Cheap Thrills’ met Sia. Sean zijn laatste album komt uit in 2014. Vorig jaar stond hij nog op het hoofdpodium van Lowlands, waarbij de ene na de andere hit uit de speakers knalden. Hij was dan ook een van de artiesten waar volgers van Festileaks het meest naar uitkeken. Sean Paul heeft dit jaar verder nog geen festivals op zijn agenda staan.

Freshtival 2018

Elk jaar in de periode rondom Pinksteren wordt Freshtival georganiseerd in Enschede. Het is een tweedaags dancefestival, met als locatie recreatiepark Het Rutbeek. Dit jaar vindt Freshtival op 19 en 20 mei plaats. Vorig jaar nog stonden Yellow Claw, Nicky Romero en Showtek nog op het programma. Dit jaar weet het festival met Sean Paul een internationale ster te boeken. Tickets zijn nog volop beschikbaar: voor een weekendticket betaal je € 68,75, terwijl dagtickets vanaf € 33,75 verkocht worden. Meer informatie vind je op de officiële festivalwebsite.