Seasick Steve naar Once In A Blue Moon Festival 2018

1325
Seasick Steve
Foto: Hub Dautzenberg (Pinkpop 2017)

Seasick Steve is gisteren aangekondigd voor het nieuwe Once In A Blue Moon Festival. Op zaterdag 25 augustus is de Amerikaanse blueszanger te zien in het Amsterdamse Bos.

Het eendaagse festival richt zich voornamelijk op blues, folk en americana. Naast Seasick Steve staan ook Tim Knol, The Mavericks, CC Smuggler, His Golden Messenger, Steve Smyth, Sam Outlaw en Lee Bains III & The Glory Fires op de affiche. We kunnen nog meer namen verwachten, want in totaal zullen 20 acts te zien zijn op drie verschillende podia.

Seasick Steve

Seasick Steve
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Seasick Steve is een 67-jarige bluesmuzikant en voormalig zwerver uit Californië. Toen hij op 55-jarige leeftijd met zijn debuutplaat uitgenodigd werd bij Jools Holland brak hij in één klap door. Vele optredens en diverse albums volgden. Zijn meest recente album Keepin’ the horse between me and the ground stamt uit 2016. Met zijn zelfgemaakte instrumenten is Seasick Steve inmiddels een graag geziene gast op de Nederlandse festivals. Zo is hij de afgelopen jaren onder meer te zien geweest op Lowlands, Down The Rabbit Hole, Paaspop en Pinkpop.

Once In A Blue Moon Festival

Een nieuw festival in het Amsterdamse Bos. Op zaterdag 25 augustus 2018 is de eerste editie van het Once In A Blue Moon Festival een feit. Naast Seasick Steve kun je gaan genieten van optredens van onder andere Tim Knol, The Mavericks en Bombino. Volgens de organisatie kun je op drie podia gaan genieten van het beste op het gebied van americana, country, folk, blues en rootsrook. Kaarten koop je voor €59,40 via de website.