Thirty Seconds To Mars, Justice en meer naar Rock en Seine 2018

Photo by Moses Namkung

De eerste namen voor Rock en Seine 2018 zijn bekend. Onder meer Thirty Seconds To Mars, Justice en Macklemore reizen af naar het Franse festival.

Naast bovengenoemde namen geven onder andere Post Malone, PNL, Bonobo en First Aid Kit acte de présence. Benieuwd naar alle gloednieuwe namen? Check de post van Thirty Seconds To Mars hieronder. De rockband verklapte het affiche al eerder deze ochtend.

Thirty Seconds To Mars

Thirty Seconds To Mars

De in 1998 opgerichte band Thirty Seconds To Mars is afkomstig uit Los Angeles, Californië. Het Amerikaanse trio bestaat uit Jared Leto, broer Shannon Leto en Tomo Miličević. De band heeft tot nu toe vier albums uitgebracht. Op deze albums zijn nummers als ‘The Kill’, ‘This is War’ en ‘Closer To The Edge’ terug te vinden. Het nog titelloze vijfde album wordt op 6 april uitgebracht, maar de eerste single van deze LP, genaamd ‘Walk On Water’, is al gereleased.

De rockband is naast een optreden op Rock en Seine al bevestigd voor onder meer Milano Rocks, en Rock Am Ring.

Rock en Seine 2018

Rock en Seine 2018 vindt op 24, 25 en 26 augustus plaats in Saint-Cloud. Dit plaatsje ligt vlak naast Parijs aan de rivier de Seine. Vorig jaar sierden The xx, Franz Ferdinand, Flume en PJ Harvey de affiche. Dit jaar reizen onder meer Justice, Thirty Seconds To Mars en Macklemore af naar het Franse festival. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Rock en Seine Logo

Rock en Seine 2017

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 25-27 augustus 2017
Line-up
Rone
Cypress Hill
The xx
Rone, Cypress Hill, The xx +27 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.