Thirty Seconds to Mars naar STRAND Fesztivál en Milano Rocks 2018

Thirty Seconds To Mars

Een nieuw festival op de kalender! Na Firenze Rocks vindt vanaf september 2018 ook Milano Rocks plaats. Thirty Seconds to Mars is de eerste headliner. De band reist ook af naar STRAND Fesztivál.

Eerder kondigde Rock Am Ring de komst van Thirty Seconds to Mars al aan. In 2013 stonden Jared Leto en zijn mannen voor het laatst op de Europese podia. Toen werd onder andere Pinkpop en Rock Werchter aangedaan. Van 11 tot en met 13 augustus presenteert de band haar eigen festival Camp Mars Music Festival in Malibu, Californië. Waar zie jij de band graag terug?

De kaartverkoop voor Milano Rocks begint 2 februari.

Thirty Seconds to Mars

Thirty Seconds to Mars werd in 1998 opgericht door Jared Leto en zijn broer. Sindsdien verschenen er vijf albums met ‘Kings & Queens’ als een van de grootste hits. Inmiddels staat er een nieuw album op de planning waarvan ‘Dangerous Nights’ een van de singles is.

STRAND Fesztivál 2018

STRAND Fesztivál wordt van 22 tot en met 25 augustus gehouden aan het Balatonmeer in Zamardi, Hongarije. Naast Thirty Seconds To Mars staan ook  Robin Schulz, Kungs, Sigala en Ákos op het affiche. Wil je meer informatie? Bekijk dan de website!