Foo Fighters behoort zonder twijfel tot de meest succesvolle rockbands van het moment, misschien wel aller tijden. De rockers staan deze zomer onder leiding van Dave Grohl op o.a. Rock am Ring, Firenze Rocks en ons eigen Pinkpop. Ben jij een echte Foo Fighters-fan? Bewijs het maar in de Artist Quiz!

Vijf vragen over één artiest volgens een vast stramien: ‘Wie?’, ‘Wat?’, ‘Wanneer?’, ‘Welk?’ en ‘Waar?’. Vandaag staan Dave Grohl en z’n band centraal in de Artist Quiz. Ben jij een echte fan of kun je nog een bijspijkerlesje gebruiken? Doe de Artist Quiz en kom erachter!

Foo Fighters

Foo Fighters is een Amerikaanse rockband die bestaat uit vijf leden. Dave Grohl richtte de band in 1994 op naar aanleiding van het uiteen vallen van Nirvana na de dood van Kurt Cobain. Hun nieuwe album Concrete and Gold kwam afgelopen september uit, en met dit album werd het startschot voor de tour gelost. Ook in 2018 is de band weer op festivals te vinden. Eerder werden onder meer al Rock am Ring en Pinkpop aangekondigd!

Best tracks van Foo Fighters

Kun jij nu geen genoeg krijgen van Dave Grohl en z’n mannen? Check dan deze playlist met jullie 20 favoriete tracks van Foo Fighters op ons Spotfiy-account! De playlist is volledig samengesteld uit de tracks die van jullie de meeste stemmen kregen. Ook vind je daar nog veel meer heerlijke afspeellijsten om je (werk)dag mee door te komen.