Foo Fighters, Gorillaz en meer naar Rock am Ring 2018

Eerder waren er al twee zelfbevestigingen gekomen voor het duo Rock am Ring en Rock im Park maakt, maar nu maken ze zelf een groot deel van de line up bekend! Onder andere Foo Fighters, Gorillaz en Thirty Seconds To Mars zullen komende zomer op de planken staan!

De aankondiging van dit grote aantal namen komt onverwacht, maar is meer dan welkom! Hieronder staan alle bekendmakingen in een lijstje weggegeven:

 • Alma
 • A Perfect Circle
 • Asking Alexandria
 • Avenged Sevenfold
 • Bilderbuch
 • Black Stone Cherry
 • Body Count Feat. Ice-T
 • Bullet For My Valentine
 • Bury Tomorrow
 • Caliban
 • Callejon
 • Casper
 • Enter Shikari
 • Foo Fighters
 • Good Charlotte
 • Gorillaz
 • Greta Van Fleet
 • Holywood Undead
 • Jimmy Eat World
 • Kaleo
 • Kettcar
 • Marilyn Manson
 • Meshuggah
 • Milky Chance
 • Nothing But Thieves
 • Parkway Drive
 • Raf Camora
 • Rise Against
 • Stone Sour
 • Thirty Seconds To Mars
 • Trailerpark
 • Ufo361
 • Walking On Cars
 • Yung Hurn

Foo Fighters

Met negen studioalbums, tientallen hits en wel honderden shows heeft Foo Fighters eigenlijk geen introductie meer nodig. De band van voormalig Nirvana-drummer Dave Grohl is al jarenlang een van de grootste namen onder de rockbands. Afgelopen festivalseizoen waren ze te zien op onder andere Rock Werchter en Glastonbury. Kort na het festivalseizoen bracht Foo Fighters ook een nieuw album uit. Op Concrete and Gold vinden we onder meer ‘Run’ en ‘The Sky is the Neighbourhoud’.

Rock Am Ring 2018

Foto: Natasja Blouw/Festileaks

In 2018 is het tijd voor de 33e editie van Rock Am Ring, die plaatsvindt van 1 tot met 3 juni op de Nürburgring. Het rockfestival is een van de populairste festivals van Duitsland. Het blijft echter niet bij Duitse bezoekers; met grote namen uit al soorten rock trekt het festival bezoekers vanuit heel de wereld.

Het Duitse festival heeft nog al eens te maken met tegenslagen. Is het geen terreurdreiging, dan gooit het weer wel roet in het eten. Gelukkig laten de bezoekers van Rock Am Ring zich nooit uit het veld slaan. Zoals je in ons festivalrapport kan lezen: de sfeer is fantastisch!

Tickets voor Rock am Ring 2018 gaan woensdag 1 november in de verkoop via de officiële festivalwebsite. De verkoop van Rock im Park gaat dan eveneens van start.

Rock im Park Logo

Rock im Park 2023

Locatie
Duitsland
Neurenberg, Duitsland
Datum 2-4 juni 2023
Tickets Kopen