Editors bevestigd voor Todays Festival 2018

Photo: Rahi Rezvani

Er is een nieuw festival bijgekomen in de agenda van de Editors. De band geeft een optreden op het Italiaanse Todays Festival. 

Het optreden van de Editors is op de sociale kanalen van de band aangekondigd. Op het affiche van Todays Festivals zijn verder acts als The War on Drugs, My Bloody Valentine en King Gizzard and the Lizard Wizard te vinden.

Het optreden op het Italiaanse festival is voor de Editors een nieuwe aankondiging op een volle agenda. De Briste band is deze zomer onder andere te zien op Pinkpop, Open Air St. Gallen en TW Classic.

Editors

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Editors is al jaren een graaggeziene gast op de festivals. De band werd opgericht in 2002, en bracht in 2005 het bejubelde debuutalbum The Back Room uit. Hierop zijn hits te vinden als ‘Blood’ en ‘Munich’. In de tien jaar die daarop volgden bracht de band nog eens 4 albums uit. Op alle albums heeft de band de sound steeds vernieuwd. Mede hierdoor zijn ze uitgegroeid tot één van de sterkste live-acts van het moment. Inmiddels hebben Tom Smith en consorten met Violence nieuw materiaal op zak. Nummers genoeg dus om over de festivalweides te laten knallen.

Todays Festival

Todays Festival vindt plaats van 24 t/m 26 augustus op Spazio 211 in Turijn. Op het festival zijn vooral grote en kleinere (indie-) rockbands te vinden. Zo staan dit jaar onder andere Editors, My Bloody Valentine en King Gizzard and the Lizard Wizard op het affiche. Weekendtickets voor het festival kosten €83, terwijl dagkaarten slechts €27 kosten. Voor meer informatie over het festival en de ticketverkoop, kun je terecht op de website van het festival.