Editors komt naar Pinkpop! Dat laat de band zojuist weten op 3fm. Zanger Tom Smith geeft aan dat de band voor Bruno Mars speelt.

UPDATE: Pinkpop heeft de komst van Editors zojuist ook bevestigd.

De show van Editors op Pinkpop is nog niet aangekondigd. Ook presentator Domien verschoot hierdoor een beetje. Het is desondanks een echte scoop. Editors is de zesde naam voor Pinkpop en brengt haar zesde album mee naar Landgraaf. Eerder werden onder meer Bruno Mars, Pearl Jam en Foo Fighters aangekondigd.

Editors

Editors

De vijfkoppige Engelse rockband Editors vindt zijn oorsprong in het jaar 2002. In 2005 verscheen het eerste album van de Britse band, The Back Room, met het nummer ‘Munich’ als grootste hit. Twaalf jaar en vier albums later is de Britse band niet meer uit het festivalcircuit weg te denken. Met de tour rond hun vijfde studioalbum IN DREAM kwamen de heren al langs op menig festival, zoals Lowlands en Pukkelpop in 2017. Dat laatste spectaculair optreden kun je hier bekijken.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop wordt aankomend jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is twee weken later dan vorig jaar en wederom niet tijdens Pinksteren. De komende editie zijn Foo FightersBruno Mars en Pearl Jam de headliners! Het volledige affiche van het festival wordt op 21 februari bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse perspresentatie in Paradiso. De voorverkoop start drie dagen later: op 24 februari kun je een ticket voor het festival bemachtigen.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up. Check daarnaast ook zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.