My Bloody Valentine, King Gizzard en meer naar Bilbao BBK Live 2018

Een handvol gloednieuwe namen voor Bilbao BBK Live 2018! Onder meer My Bloody Valentine en King Gizzard & The Lizard Wizard zijn aan de line-up toegevoegd.

Naast deze twee bands maakt de organisatie ook bekend dat Bad Sounds en eMe deze zomer hun komst maken naar het Spaanse festival. Bilbao BBK Live trapt dit jaar op 12 juli af.

De lineup van het festival is al goed vol. Zo voegen de nieuw aangekondigde acts zich bij onder meer The xxThe Chemical Brothers en Gorillaz. Ook David Byrne en alt-J staan dit jaar op het programma. Het complete affiche zie je hieronder, waarbij de nieuwe namen in goud weergegeven zijn:

My Bloody Valentine

My Bloody Valentine is een Ierse rockband uit Dublin. De band werd in 1983 opgericht en kwam in 1988 met zijn debuutalbum. Desondanks vond de band het in 1997 na twee albums genoeg geweest. Gelukkig kwam de band terug! In 2008 vond het eerste concert van de reünie plaats. Het duurde echter nog tot 2013 tot het derde album m b v uit kwam. Dat jaar was ook de laatste keer dat Kevin Shields en co. in Nederland en België te zien waren. Nu een nieuw album aanstaande lijkt, mogen fans ook weer hopen op nieuwe shows van het viertal.

Bilbao BBK Live 2018

Bilbao BBK Live vindt plaats van 12 tot en met 14 juli in de Spaanse stad Bilbao. Vorig jaar stonden onder andere The Killers, Depeche Mode en Royal Blood op de affiche. Voor aankomend jaar zijn onder andere GorillazThe xxalt-JDavid Byrne en The Chemical Brothers aangekondigd. Tickets zijn inmiddels verkrijgbaar via de website. Voor slechts € 80,- heb je al een combiticket, daarnaast kun je voor € 10,- je tentje opzetten op de camping. Meer informatie over Bilbao BBK Live is te vinden op de website van het festival.

Bilbao BBK Live Logo

Bilbao BBK Live 2023

Locatie
Spanje
Bilbao, Spanje
Datum 6-8 juli 2023
Tickets Kopen