Weer een nieuw nummer van Snow Patrol! Sinds de aankondiging van hun nieuwe album, Wildness, hebben ze al twee nummers vrijgegeven.

Eind vorige maand bracht Snow Patrol al de single ‘Don’t Give In’ uit. Nu brengen ze het tweede nummer van hun nieuwe album uit, genaamd ‘Life On Earth’.

In januari werd bekend gemaakt dat de band een nieuw album in de maak heeft. Dit album wordt op 25 mei uitgebracht.

Deze zomer gaan we Snow Patrol veel terug zien op de festivals. De gehele zomer is de band terug te zien op festivals. Ze trappen af met Biggest Weekend en spelen daarna op Rock Werchter, Pinkpop en een aantal andere festivals. Meer informatie over de tour is te vinden op de site.

 

Snow Patrol

Snow Patrol is een Britse rockband, opgericht in 1993. Het eerste album, Songs for Polarbears, brachten ze uit in 1998. Dit werd echter geen commercieel succes. De band bleef relatief onbekend, tot ze in 2004 Final Straw uitbrachten. Hierop stonden hits als ‘Run’ en ‘Chocolate’. Het grootste succes kwam in 2006, toen de band Eyes Open releasde. Hierop stond monsterhit ‘Chasing Cars’, waarmee de band zich definitief als grote naam bestempelde. Het laatste album komt inmiddels alweer uit 2011, en dus heeft de band lang op nieuw werk laten wachten. Op 25 mei kunnen fans echter opgelucht ademhalen, want dan ligt Wildness in de schappen: precies op tijd voor het festivalseizoen dus!

Twijfel je nog waarom je Snow Patrol live zou moeten zien? Laat ons je helpen! Wij hebben vijf redenen voor je bedacht waarom je de mannen niet mag missen tijdens het festivalseizoen. Na het lezen van deze redenen sta jij straks vooraan bij de Britse band.