Advertisement

Tomorrowland 2018 presenteert David Guetta, Pendulum DJ Set en meer

David Guetta
Foto: TNS Sofres

Maar liefst twintig nieuwe namen voegt Tomorrowland 2018 toe aan haar almaar groeiende line-up. Onder andere David Guetta, Pendulum DJ Set en Bassjackers zijn aankomende zomer te zien op het festival.

Onder de aangekondigde namen voor Tomorrowland 2018 bevinden zich (in alfabetische volgorde): Alok, Alpha9, Bassjackers, Coely Danny, Avila, David Guetta, Dixon, Ilan Bluestone, John Ocallaghan, KSHMR, Laidback Luke, Monika Kruse, Multiples (Speedy J & Surgeon), Otto Knows, Pendulum DJ set, Sigala, Tchami x Malaa, Tiga, Virgil Abloh en Virtual Self.

De volledige aankondiging is te zien in het onderstaande filmpje, dat de organisatie van het festival deelde op social media. Ook kwam de aankondiging met de belofte dat er spoedig nog meer namen zullen volgen.

Eerder werden ook Dua Lipa, Underworld en 2mandjs reeds aangekondigd. Hier zullen binnenkort dus nóg meer namen aan toegevoegd worden, dus stay tuned! De volledige line-up check je op de officiële festivalwebsite.

David Guetta

David Guetta is ondertussen een vaste gast op het grootse elektronische muziekfestival. Als een van de bekendste dj’s van het moment is dit natuurlijk niet gek. Sinds het uitkomen van zijn debuutalbum Just a Little More Love in 2002 blijft zijn populariteit stijgen, maar sinds het uitkomen van One Love in 2009 is het hek pas echt van de dam. De Fransman scoort nog steeds hit na hit, wat hem in 2011 de titel van ‘beste DJ van de wereld’ opbracht.

Tomorrowland is echter niet het enige festival dat de DJ aankomende zomer aandoet. Ook op Exit Festival zal hij namelijk te zien zijn, waar hij de knallende afsluiter van het weekend vormt.

Tomorrowland 2018

Tomorrowland is het grootste elektronische muziekfestival ter wereld. Wat begon als een klein Belgisch festival in 2005 is uitgegroeid als een van de populairste festivals, niet alleen in Europa, maar over de hele wereld. Uniek aan Tomorrowland 2018 is dat het festival verspreid is over twee weekenden. Zowel in het weekend van 20-21-22 juli én in het weekend van 27-28-29 juli wordt het festival gehouden. De stages van de artiesten verschillen wel per weekend, dus let goed op dat je wel het juiste schema bij de hand hebt.

De tickets in de pre-sale waren al binnen een halfuur uitverkocht, of zoals Tomorrowland het zelf zegt: “with a speed of Ferrari”. Ook de tweede ronde op 3 februari ging er weer snel doorheen, waardoor het festival nu helemaal uitverkocht is. Meer informatie vind je op de  site van Tomorrowland.

Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2019

Locatie
België
Boom, België
Datum 19-28 juli 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.