De mannen van Franz Ferdinand keren komend najaar terug! Op 5 september zullen de mannen een optreden verzorgen op het Woodstock 69-terrein. 

Eerder deze zomer kun je ook al genieten van een optreden door de mannen op onder meer Down The Rabbit Hole en Rock Werchter.

Afgelopen februari bracht de band nog een nieuwe plaat uit, genaamd Always Ascending.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Kan je niet wachten tot Down The Rabbit Hole of 5 september? Kijk dan alvast dit festivalconcert van de band op Rock en Seine 2017.

Franz Ferdinand

Franz

Franz Ferdinand is een uit Schotland afkomstige band, bestaande uit vijf personen. Met inmiddels 6 studioalbums op zak is de band erg populair op de festivals. Zo stonden ze eerder op onder meer Glastonbury (3x), Pinkpop (3x), Coachella (3x), Lowlands (4x) en Rock Werchter (4x). Deze zomer kunnen we de band naast Rock Werchter ook gaan zien op o.a. Down The Rabbit Hole en NOS Alive mét het nieuwe album Always Ascending op zak.