De mannen van Franz Ferdinand keren komend najaar terug! Op 5 september zullen de mannen een optreden verzorgen op het Woodstock 69-terrein. 

Eerder deze zomer kun je ook al genieten van een optreden door de mannen op onder meer Down The Rabbit Hole en Rock Werchter.

Afgelopen februari bracht de band nog een nieuwe plaat uit, genaamd Always Ascending.

Kan je niet wachten tot Down The Rabbit Hole of 5 september? Kijk dan alvast dit festivalconcert van de band op Rock en Seine 2017.

Franz Ferdinand

Franz

Franz Ferdinand is een uit Schotland afkomstige band, bestaande uit vijf personen. Met inmiddels 6 studioalbums op zak is de band erg populair op de festivals. Zo stonden ze eerder op onder meer Glastonbury (3x), Pinkpop (3x), Coachella (3x), Lowlands (4x) en Rock Werchter (4x). Deze zomer kunnen we de band naast Rock Werchter ook gaan zien op o.a. Down The Rabbit Hole en NOS Alive mét het nieuwe album Always Ascending op zak.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.