Franz Ferdinand, CHVRCHES en meer naar Rock Werchter 2018

FFS Franz Ferdinand and Sparks
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Een flinke lading nieuwe namen voor Rock Werchter 2018! De organisatie maakt namelijk de komst van onder meer Franz Ferdinand en Chvrches bekend. 

Hier blijft het alsnog niet bij: maarliefst 23 nieuwe namen zijn aan het al aardig volle affiche toegevoegd. Bekijk de complete lijst met nieuwe bevestigingen hieronder!

Donderdag: Kali Uchis, Steven Wilson, Rival Sons, Sevn Alias, Tom Grennan, Keir
Vrijdag: Franz Ferdinand, Russ, CHVRCHES, First Aid Kit, Walking on Cars, Dermot Kennedy, Tom Walker, The White Buffalo
Zaterdag: Dotan, Susanne Sundfør, The Struts
Zondag: NAO, Sigrid, The Amazons, IDLES, Pale Waves, Faces On TV

Het programma voor het festival begint inmiddels al goed vorm te krijgen. Eerder werd de komst van onder meer Pearl Jam, The Killers en Ben Howard bekend gemaakt. Ook zullen op het festival een aantal acts te zien zijn van eigen bodem, onder meer Triggerfinger zullen we komende zomer gaan zien.

Franz Ferdinand

Franz

Franz Ferdinand is een graag geziene gast in het festivalcircuit en draait dan ook al heel wat jaren mee op de allergrootste festivalpodia. Zo stonden ze eerder op onder meer Glastonbury (3x), Pinkpop (3x), Coachella (3x), Lowlands (4x) en Rock Werchter (4x). Deze zomer kunnen we de band naast Rock Werchter ook gaan zien op o.a. Down The Rabbit Hole en NOS Alive mét een nieuw album op zak.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Het terrein gaat voor die tijd nog op de schop. Er wordt daar namelijk een nieuw landschapspark met veel groen en een betere afwatering gerealiseerd.De komst van onder andere Pearl JamJack WhiteGorillazEels en  Nick Cave & the Bad Seeds was al bekend. Wil je meedenken over de rest van de line-up van 2018? Ga dan naar ons forum! Of doe mee met het Rock Werchter VoorSpel.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen