Stem nu op de Festivalacts Top 100 der Lage Landen! Wie zijn de beste Nederlandse en Belgische festivalacts ooit? »

NOS Alive 2018

12 – 14 juli 2018
Algès, Portugal

NOS Alive TICKETS

Op zoek naar de ideale festivalvakantie voor 2018? Stop dan met zoeken. NOS Alive is een Portugees festival dat in 2018 voor de twaalfde keer wordt gehouden. Mensen uit binnen- en buitenland trekken naar het festival dat altijd met indrukwekkende headliners op de proppen komt. Zo boekte NOS Alive 2017 een van de twee festivalshows van Depeche Mode. Prachtig weer, een stad als Lissabon in de buurt en een festival zoals NOS Alive: de ultieme festivalvakantie!

NOS Alive Nieuws

NOS Alive 2018 Line-up

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik NOS Alive?

NOS Alive is goed te bereiken vanuit de Portugese hoofdstad Lissabon. Het festival is met de trein slechts 20 minuten van hartje Lissabon verwijderd. Treintickets zijn ook via de website van NOS Alive te krijgen; extra handig dus.

Is er een camping?

Ja, als je naar NOS Alive gaat kun je ook gewoon op de camping terecht. Een campingticket heb je al vanaf €19,- en je kunt kiezen of je 3, 4 of 5 nachten op de camping verblijft.

De camping van het festival ligt op 5 minuutjes rijden van het festivalterrein. Om te zorgen dat je zelf echt nergens rekening mee hoeft te houden rijden er pendelbussen tot diep in de nacht. Ook kun je heerlijk ontspannen op de Portugese camping. Voor je naar het festivalterrein gaat kun je namelijk nog even heerlijk genieten van de zon langs het zwembad.

Waar kan ik terecht met overige vragen over NOS Alive?

Als je nog andere vragen hebt over NOS Alive, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

 

NOS Alive Aftermovie

NOS Alive Locatie

NOS Alive Adres

Passeio Maritímo de Algés, 1495-165
Algés
Lissabon
Portugal

Vergelijkbare festivals