Wie nog een ticket wilt scoren voor Roskilde 2018, moet er snel bij zijn! Kaarten voor het Deense festival zijn namelijk bijna uitverkocht.

De ‘full festival tickets’, waarmee je 8 dagen op het festival kunt vertoeven, zijn al bijna uitverkocht. Dat liet de organisatie van het festival weten op haar website en via sociale media. Hoeveel procent van de tickets er nog precies over zijn wordt niet vermeldt. Dus wie twijfelt, kan maar beter een ticket scoren!

De full festival tickets zijn niet de enige tickets van Roskilde die bijna zijn uitverkocht. Ook het ‘making a change ticket’, waarbij je een donatie maakt, zijn bijna uitverkocht. Eerder meldde het festival al dat tickets voor donderdag 5 juli bijna zijn uitverkocht. Meer informatie over de tickets kun je vinden op de festivalwebsite.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Roskilde 2018

Foto: Krists Luhaers

Roskilde is sinds 1971 één van de grootste Europese muziekfestivals. Het evenement wordt gekenmerkt door een ijzersterke line-up en goedkoop bier. De acts brengen muziek uit allerlei genres ten gehore. Zo storten diverse rock-, metal-, en hiphop-artiesten hun nummers uit over het festivalterrein, maar wordt er ook niet teruggedeinsd voor electronica, dance en wereldmuziek. Ieder jaar maken maar liefst 80.000 muziekliefhebbers de tocht naar Denemarken om van dit festival te genieten.

Dit jaar vindt Roskilde plaats van 30 juni tot en met 7 juli. Onder meer Eminem, Gorillaz en Bruno Mars geven acte de présence. Tickets voor het festival zijn al geruime tijd in de verkoop. De woensdag, met Eminem als headliner, is inmiddels uitverkocht.