Advertisement

Guns N’ Roses brengt nieuw nummer uit

We gaan het weekend in met een nieuw nummer van Guns N’ Roses. Ook komt de legendarische band met de uitgebreide boxset Appetite for Destruction.

Het nummer van Guns N’ Roses heet ‘Shadow Of Your Love’ en kwam vanochtend vroeg uit. Fans van Axl Rose en co. gaan het nummer komende zomer ongetwijfeld horen. De band staat onder meer op Graspop en in het Nijmeegse Goffertpark.

De boxset is in verschillende varianten te verkrijgen. Voor de uberfan is er de Locked N’ Loaded set. Daarin vind je onder meer CD’s, LP’s en foto’s uit het persoonlijke archief van Axl Rose.

Guns N’ Roses

De rockers van Guns N’ Roses hebben hun sporen in de muziekscène al lang en breed verdiend. Ondanks dat er genoeg mot was tussen zanger Axl en gitarist Slash hebben de twee toch weer besloten weer bij elkaar te komen met de hele band voor een reünie. De band bracht 6 studioalbums uit, waarvan Chinese Democracy uit 2008 de meest recente is en scoorde wereldhits met ‘Paradise City’, ‘Welcome to the Jungle’ en ‘Sweet Child O’ Mine’. Dit jaar zullen ze ook weer in de lage landen te zien zien: eerder werden ze al bekendgemaakt voor Graspop en voor een los concert in het Goffertpark.