Lil Pump en meer maken line-up Encore 2018 compleet

Hiphop-festival Encore heeft de volledige line-up bekendgemaakt. Aan de bevestigde namen zijn onder meer Lil Pump en Saint JHN toegevoegd. 

In totaal heeft de organisatie vijf nieuwe namen bekendgemaakt voor het festival. Naast Lil Pump en Saint JHN geven ook Lotto Boyzz, Amartey en Jacquees een optreden op het festival.

De nieuwe namen voegen zich op het affiche bij artiesten als MHD, J Hus en Flonti Stacks. De line-up is gepresenteerd middels een video op de facebookpagina van het festival.

Lil Pump

Lil Pump is één van de jongste rappers met een wereldwijde hit. Met pas 17 jaar heeft de rapper al een platinum plaat op zak. Gazzy Garcia, zoals hij in het dagelijks leven heet, is een goed voorbeeld van soundcloud rap. Hij begon muziek te delen in in 2016. In 2017 begon Lil Pump echter meer bekendheid te vergaren met nummers als ‘D Rose’ en ‘Boss’. Later dat jaar had hij ook zijn internationale doorbraak te pakken met het nummer ‘Gucci Gang’. Inmiddels is ook debuutalbum Lil Pump uit. Met dit album op zak doet hij de nodige festivals aan, waaronder Woo Hah!, Wireless en nu ook Encore.

Encore 2018

Encore festival 2018 vindt plaats op 25 augustus op de NDSM werf in Amsterdam. Het festival weet ieder jaar een sterke line-up te presenteren met namen uit de hiphop-scene. Zo staan dit jaar onder andere MHD, Lil Pump en Flonti Stacks op het affiche. In 2017 waren onder andere Migos en Tory Lanez van de partij. Tickets zijn nog te koop en kosten €44. Ga je met een groep? Er zijn ook tickets voor vier, deze kosten €38,75 per persoon. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalsite.