Goed nieuws voor Nederlandse fans van Tamino. In december komt hij weer naar Nederland om een show te spelen in Amsterdam.

Afgelopen maand stond de singer-songwriter nog in Nijmegen en Utrecht en nu al is er een nieuwe show aangekondigd in Nederland. Op 15 december is Tamino te vinden in het Amsterdamse Paradiso. Een uitgelezen kans voor wie in April net naast de kaarten greep. Je treft hem niet alleen in de concertzalen, hij speelt ook veelal op festivals deze zomer. Zo kun je hem live zien spelen op Down the Rabbit Hole, maar ook op Pukkelpop en Rock en Seine. Het volledige tourschema is te vinden op zijn site. 

Tamino

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

De 21-jarige Tamino-Amir Moharam Fouad wist vorig jaar door te breken. In 2016 werd hij door Het Zesde Metaal uitgenodigd voor een intieme Radio 1-sessie. Die waren meteen onder de indruk van zijn eerste single ‘Habibi’. In 2017 deed de Vlaams-Egyptische singer-songwriter mee met De Nieuwe Lichting op Studio Brussel. Hij kreeg daar de bijnaam van de Belgische Jeff Buckley, omdat zijn stemgeluid erg lijkt op die van de inmiddels overleden Buckley. De onheilspellende nummers van Tamino zouden zo opgenomen kunnen zijn in een donkere bar. Na ondere andere zijn debuut op Rock Werchter en Pukkelpop in 2017, staat hij deze zomer op Down The Rabbit Hole.

Nieuwsgierig geworden naar de achtergrond van Tamino? Check dan dit artikel over de weg naar bekendheid van de singer-songwriter.

DELEN
Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik docent aardrijkskunde. Fervent Graspop ganger en groot fan van Metallica. Heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken