Vanavond geeft Oscar And The Wolf een feestje op de IBA Parkstad Stage van Pinkpop. Wees niet getreurd als je er niet bij kunt zijn; de band is deze zomer ook nog te bewonderen op Sziget en Pukkelpop. Om alvast in de stemming te komen, blikken we deze week terug op een bijzonder festivalconcert: Oscar And The Wolf op Tomorrowland 2017.

Inmiddels is de Belgische band een gevestigde naam op de Europese podia. Max Colombie en trawanten verwenden hun fans afgelopen september met een nieuw album getiteld Infinity, waarop o.a. singles als ‘Breathing’ en ‘Runaway’ te horen zijn. Naast nieuwe – meer dansbare – muziek werd ook de live-ervaring naar een nieuw niveau getild d.m.v. kosmische lichteffecten, kleurrijke confetti en een live-band in een kooi. Vandaag nemen we jullie mee terug naar Tomorrowland 2017, een van de vele festivals waarop Oscar And The Wolf vorig jaar hoog op het affiche stond. Het lukt Colombie tijdens deze thuiswedstrijd op Tomorrowland wederom het publiek in te pakken met een hypnotiserende setlist.

Oscar And The Wolf

oscar and the wolf goud

De Belgische electropop-band Oscar And The Wolf is sinds 2010 actief. Na een aantal jaar aan de weg te timmeren behaalde de groep in 2014 groter succes met het debuutalbum Entity. Gestaag klommen ze omhoog op alle festivalaffiches, waarbij de aanstekelijke moves van frontman Max Colombie opvielen. Met hun nieuwe plaat Infinity op zak is Oscar And The Wolf dit jaar ook op een aantal festivals te vinden, waaronder Pinkpop en Pukkelpop. Daarnaast geeft de band dit najaar een concert in het Sportpaleis in Antwerpen en in de Ziggo Dome in Amsterdam. Haal je dansschoentjes maar vast uit de kast, want stilstaan bij Colombie en co. is verrekte lastig.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.