Oscar And The Wolf eind 2018 naar de Ziggo Dome

Een verse concertaankondiging van Oscar And The Wolf! De Belgische band staat in het najaar op zaterdag 24 november in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Dit maakte de Ziggo Dome eerder vandaag bekend. De kaartverkoop gaat donderdag 26 april om 11:00 van start via de website van Ticketmaster. Voor een ticket betaal je tussen de € 36,30 en € 42,90. Kan je niet zo lang wachten? De heren zijn deze zomer in Nederland te zien op de Pinkpop-zondag. Bij onze zuiderburen staan ze op de planken van Pukkelpop en Werchter Boutique.

Met een capaciteit voor 17.000 mensen in de Ziggo Dome, laat deze aankondiging een flinke stap vooruit zien voor Oscar And The Wolf. Vorig jaar stond stond de band bijvoorbeeld nog in de AFAS Live, waar ‘slechts’ ruimte is voor 5.500 mensen. Beide shows raakten toen uitverkocht.

Oscar And The Wolf

strange entity

De Belgische indiepop-band Oscar And The Wolf is sinds 2010 actief. Na een aantal jaar aan de weg te timmeren behaalde de groep in 2014 groter succes. Het debuutalbum Entity werd uitgebracht, met daarop doorbraakhits als ‘Princess’ en ‘Strange Entity’. Gestaag klommen ze omhoog op alle festivalaffiches. Zo scoorden de Vlamingen steeds grotere shows, waarbij de aanstekelijke moves van frontman Max Colombie opvielen.

Afgelopen jaar is de band druk bezig geweest in de studio en met resultaat: het tweede album Infity kwam uit. Met een nieuwe plaat op zak is Oscar And The Wolf dit jaar ook op vele festivals te vinden, zoals PinkpopPukkelpop, en Werchter Boutique. Daarnaast geeft de band dit najaar ook een concert in het Sportpaleis in Antwerpen. Haal je dansschoentjes maar vast uit de kast, want stilstaan bij Colombie en co. is verrekte lastig.