Affiche Sziget 2018 compleet met onder meer Oscar and the Wolf

Oscar and the Wolf
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

De heren van Oscar and the Wolf zijn toegevoegd aan de line-up van Sziget 2018. De organisatie van het Hongaarse festival heeft zojuist alweer de laatste namen bekend gemaakt. Ook Bonobo is aankomende zomer van de partij.

Na de aankondiging van vandaag is het programma van Sziget compleet. Verder is ook meteen het tijdsschema bekend gemaakt en kan het puzzelen dus beginnen. Benieuwd naar de andere nieuwe namen? Je vind de laatste namen hieronder:

Eerder maakte het festival de komst van onder andere Kendrick Lamar, Mumford & Sons en Arctic Monkeys bekend. Wie al deze acts niet wil missen, moet snel zijn. De ticketverkoop voor Sziget 2018 gaat namelijk erg hard. Daarnaast gaan de prijzen vanaf maandag 4 juni omhoog, nog een reden om nu nog je kaartje in huis te halen.

Oscar and the Wolf

Foto: Kamiel Scholten

De band is de afgelopen jaar druk bezig geweest in de studio en met resultaat: de nieuwe plaat is af! Met een nieuwe plaat op zak was Oscar And The Wolf op vele festivals te vinden. Zo stond de band in 2017 onder meer op Rock Werchter, Down The Rabbit Hole en Lokerse Feesten. Dit jaar zijn de Belgen te zien op Sziget, Pinkpop en Werchter Boutique. Haal je dansschoentjes maar vast uit de kast, want stilstaan bij Colombie en co. is verrekte lastig.

Sziget 2018

Foto: Sandor Csudai

Sziget is een jaarlijks festival op een eiland in de Donau, midden in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het 7-daagse festival wordt dit jaar van 8 augustus tot 15 augustus gehouden. Je kan er genieten van optredens van artiesten, maar ook van theater- en dansvoorstellingen, films, circus, mode en ga zo maar door. Onlangs heeft het Hongaarse festival nog de prijs voor ‘Beste Festival Line-Up 2017’ gewonnen op Eurosonic Noorderslag.

 

Tickets voor het festival zijn al even in de verkoop en ook de reis met de Sziget Express is al te boeken. Op 4 juni stijgen de prijzen voor de kaarten. Vanaf dan betaal je €325,- (nu nog €310,-) voor een 7-day pass en €79,- (nu nog €75,-) voor een dagticket. De 5-day pass is inmiddels uitverkocht.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen