Appelpop maakt deze week de volledige line-up per podium bekend. Het festival trapt vandaag af met de Rabostage en presenteert onder andere Naaz en De Likt. 

Vorige week meldde de organisatie van het festival al dat ze stukje bij beetje het hele affiche zouden vullen. Iedere dag wordt de line-up voor één podium bekend gemaakt. Hiermee wordt ook de dag-indeling per podium meteen duidelijk. Zo ziet de vrijdag onder andere optredens van Lucas&Steve en De Likt. Op zaterdag wordt het podium beklommen door onder andere Naaz, Yungblud en The Overslept. Alle namen voor het Rabostage zie je hier:

De komende dagen zullen er dus nog meer nieuwe namen bijkomen. De drie stages van Appelpop worden per stuk aangevuld. Daarmee wordt ook duidelijk op welke stages de al eerder bevestigde namen spelen. Hierdoor duurt het dus ook niet lang meer voor bekend is op welke dagen onder andere Golden Earring en My Baby te bewonderen zijn.

Appelpop 2018

Foto: Bart Heemskerk

Appelpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 september aan de Waalkade in Tiel. De afgelopen jaren bezochten zo’n 125.000 muziekliefhebbers het Gelderse feestje, waarmee het een van de grootste gratis festivals van Nederland is. Je portemonnee kun je, mits je leeft van lucht, dus lekker thuis laten! Dit jaar zijn onder andere Golden Earring, Chef’Special en Bløf te zien. Afgelopen editie waren Tom Odell, Triggerfinger, Bazart en Kensington de grote namen. Meer informatie over Appelpop kun je vinden op de website van het festival.