De eerste oogst voor Appelpop 2018 is binnen. Chef’Special, Golden Earring, Wulf, Jeangu Macrooy en Traudes geven present op het festival in Tiel deze september.  

Voor wie deze bands graag wil zien, is dit goed nieuws. Appelpop is zoals ieder jaar gratis toegankelijk. De 27e editie van het festival vindt plaats op 7 en 8 september 2018.

In 2016 was Appelpop een van de weinige festivals waar Chef’Special te zien was. Een jaar later zag de tourlijst er heel anders uit en deed de band bijna alle grote festivals aan. Het seizoen werd afgesloten met een knallende én uitverkochte show in de Ziggo Dome. In 2018 komt de band dus terug naar Appelpop. Komende zomer staat de band rondom Joshua Nolet ook op Parkcity Live.

Appelpop 2018

Appelpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 september aan de Waalkade in Tiel. De afgelopen jaren bezochten zo’n 125.000 muziekliefhebbers het Gelderse feestje, waarmee het een van de grootste gratis festivals van Nederland is. Je portemonnee kun je, mits je leeft van lucht, dus lekker thuis laten! Afgelopen editie waren Tom Odell, Triggerfinger, Bazart en Kensington de grote namen. Check ons Festivalrapport van Appelpop 2017 voor een sfeerimpressie.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.