Bløf, My Baby en meer naar Appelpop 2018

Foto: Set Vexy

Fans van Bløf kunnen in september dansen aan de Waal. Appelpop maakt de komst van een van de meest succesvolle én populaire bands van het land bekend.

Naast Bløf zijn ook My Baby, YUNGBLUD en The Overslept toegevoegd aan het programma voor het gratis festival. Voor Bløf is het alweer de zevende keer dat ze te zien zijn op het festival. Eerder werd de komst van Golden Earring en Chef’Special al bevestigd.

Bløf

Bløf is al jaren één van de grootste bands van Nederland. De heren zijn al ruim 2 decennia goed vertegenwoordigd in de hitlijsten. Dit begon in 1998, toen de band de single ‘Liefs uit Londen’ uitbracht. In de jaren die hierop volgden scoorde de band hit na hit met nummers als ‘Harder dan ik hebben kan’ en ‘Holiday in Spain’. Inmiddels heeft Bløf al twaalf officiële studioalbums uitgebracht. Het meest recente album stamt uit 2017. Met dit nieuwe album op zak zijn de Zeeuwen ook weer volop aan het touren. Zo staan ze onder andere in de Ziggo Dome en Ahoy. Ook zijn de heren op veel festivals te zien. Tot nu toe zijn optredens op onder andere Pinkpop, Parkpop en Paaspop bekend gemaakt.

Appelpop 2018

Appelpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 september aan de Waalkade in Tiel. De afgelopen jaren bezochten zo’n 125.000 muziekliefhebbers het Gelderse feestje, waarmee het een van de grootste gratis festivals van Nederland is. Je portemonnee kun je, mits je leeft van lucht, dus lekker thuis laten! Dit jaar zijn onder andere Golden Earring, Chef’Special en Bløf te zien. Afgelopen editie waren Tom Odell, Triggerfinger, Bazart en Kensington de grote namen. Check ons Festivalrapport van Appelpop 2017 voor een sfeerimpressie.

Appelpop Logo

Appelpop 2024

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 13-14 september 2024
Tickets Kopen