Afgelopen woensdag stonden ze nog in AFAS Live en volgende week is het de beurt aan Rock Werchter. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Nine Inch Nails. Het optreden behoort tot het Europese gedeelte van de tour, met als basis het nieuwe album – Bad Witch. Om je alvast voor te bereiden op alles wat komen gaat, checken we vandaag het steengoede optreden op Panorama festival 2017.

Bijna een jaar geleden vormt zich een kolkende massa in Randall’s Island Park, te New York. De reden hiervoor mag duidelijk zijn. Namelijk een daverend optreden van Nine Inch Inch. De band zet een knap staaltje rock neer, wat door de industriële invloeden resulteert in een excentrieke sound. Hoewel de setlist voor de huidige tour een make-over heeft gekregen, komt er nog genoeg overeen met de beelden hieronder. Tijdens het optreden wordt er gesprongen, uitbundig meegezongen en genoten van de manier waarop de band met het licht speelt. Dat belooft wat voor Rock Werchter. Ook staan onder meer het Deense Roskilde en Spaanse Mad Cool nog op het programma. Een mooi vooruitzicht dus en nóg meer reden jezelf voor te bereiden met het festivalconcert van deze week!

Nine Inch Nails

NIN

Nine Inch Nails bleef voor enige tijd weg van de Europese festivals. In 2013 was de band voor het laatst in Europa te bewonderen. In dat jaar deed de formatie onder meer Lowlands en Pukkelpop aan. Dit jaar is de band echter weer te zien op een aantal festivals, waaronder Mad Cool, Rock Werchter en Roskilde. Ook staat er een concert in de AFAS Live op de planning. Hun meest recente EP, Not The Actual Events, werd uitgebracht op 23 december. Het negende en nieuwste studioalbum verscheen op 22 juni in de schappen en heet Bad Witch.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?