Nine Inch Nails bevestigd voor Mad Cool 2018

NIN

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent weer een nieuwe naam voor Mad Cool Festival. Dit keer wordt Nine Inch Nails aan het affiche toegevoegd.

Nine Inch Nails is de nieuwste naam in een rij van indrukwekkende acts. Eerder maakte Mad Cool de komst van onder andere Depeche Mode, Massive Attack, Jack Johnson en Fleet Foxes bekend. Ook Queens of the Stone Age en MGMT zijn van de partij. De komende weken volgt iedere dag een nieuwe aankondiging van het festival. Festileaks houdt je op de hoogte.

Nine Inch Nails

Nine Inch Nails bleef voor enige tijd weg van de Europese festivals. In 2013 was de band voor het laatst in Europa te bewonderen. In dat jaar deed de formatie onder meer Lowlands en Pukkelpop aan. Vorig jaar maakte de band bekend dat er nieuwe muziek in aantocht was. De EP Not The Actual Events werd uitgebracht op 23 december.

Mad Cool 2018

Foto: Sergio Albert

De derde editie van Mad Cool vindt plaats van 12 tot en met 14 juli in Madrid, Spanje. Voor de aankomende editie heeft de organisatie een nieuwe locatie geregeld. Concreet betekent dit maar liefst twee nieuwe podia en een verdubbeling van de bezoekerscapaciteit ten opzichte van voorgaande jaren. Tickets gaan binnenkort in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website. Benieuwd naar hoe het dit jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport van Mad Cool Festival 2017!

Mad Cool Logo

Mad Cool 2024

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 10-13 juli 2024
Line-up
The Killers
Måneskin
REMA
Tickets Kopen