Advertisement

Welcome To The Village 2018 maakt programma compleet met Equal Idiots en meer

Het affiche van Welcome To The Village is compleet. Het Friese festival onthult onder ander Equal Idiots en Joost van Bellen. Ook maakt het festival het tijdschema bekend.

Naast bovenstaande namen staat ook Weval op Welcome To The Village. Zij sluiten net als Joost van Bellen een van de dagen van het festival af. De andere afsluiter van het festival is Jungle By Night. Wie nog graag een bezoek brengt aan Welcome To The Village moet snel zijn. Het festival in Leeuwarden geeft aan dat de kaartverkoop hard gaat.

Nu ook het tijdschema bekend is, kan het grote puzzelen beginnen. Net als op andere festivals zorgt het tijdschema ook hier voor hoofdbrekens. Op donderdag staan bijvoorbeeld Warhola en Mozes and the Firstborn tegenover elkaar. Ook de keuze tussen Weval of The Homesick en Shame of Mykki Blanco zal bij sommige bezoekers voor een lastige keuze zorgen.

Welcome To The Village 2018

Foto: Welcome to The Village

Het festival Welcome To The Village vindt komende zomer plaats van 19 tot en met 22 juli. Locatie van het spektakel is ook komend jaar recreatiegebied de Groene Ster, net buiten Leeuwarden. Dit ondanks eerdere berichten over een mogelijke verhuizing. Je kunt het hele weekend genieten van optredens van Mark Lanegan, Warhaus en JOHAN.  Voor € 99,- heb je een combiticket inclusief camping. Een weekendticket zonder camping kost € 79,-. Vanaf 1 juni wordt dit een tientje duurder. Wil je één dag van het festival meepikken? Prijzen voor dagkaarten variëren tussen de €45,- en €60,-. Meer informatie over het festival vind je hier.