Johan, Tune-Yards en meer naar Welcome To The Village 2018

13 nieuwe namen voor Welcome To The Village 2018. De affiche wordt aangevuld met onder meer Johan, Tune-Yards en Joan As Police Woman.

Naast deze namen zijn ook Shame, Tal National, Hannah Williams & The Affirmations, Con Brio, The Atomic Bitchwax, La Sra. Tomasa, Luke Sital-Singh, Troubled Horse, Listener en Häxxan aangekondigd. Deze acts voegen zich bij Mark Lanegan, Warhaus en tien andere namen die eerder al aangekondigd werden.

Johan

Johan is een Nederlandse band rondom zanger en gitarist Jacob de Greeuw. In de periode tussen 1996 en 2009 brengt de band vier studioalbums uit. Met nummers als ‘Day is Done’ en ‘Tumble and Fall’ bereikt Johan een groter publiek. Het succes wordt in 2002 bekroond met een Edison in de categorie ‘Beste Groep Nationaal’. Nu is Johan terug: op 13 april wordt het nieuwe album uitgebracht. Ook is de band te zien op Dauwpop, Motel Mozaique en in diverse Nederlandse clubs.

Welcome To The Village

Foto: Welcome to The Village

Het festival Welcome To The Village vindt komende zomer plaats van 19 tot en met 22 juli. Locatie van het spektakel is ook komend jaar recreatiegebied de Groene Ster, net buiten Leeuwarden. Dit ondanks eerdere berichten over een mogelijke verhuizing. Je kunt het weekend genieten van optredens van Mark Lanegan, Warhaus en Johan.  Voor € 99,- heb je een combiticket inclusief camping. Een weekendticket zonder camping kost € 79,-. Vanaf 1 juni wordt dit een tientje duurder. Wil je één dag van het festival meepikken? Prijzen voor dagkaarten variëren tussen de €45,- en €60,-. Meer informatie over het festival vind je hier.