Festileaks stuurt je last-minute naar Lollapalooza Berlin 2018!

Lollapalooza Berlin
Photo: Johannes Riggelsen (Lollapalooza Berlin 2017)

Dacht je dat het festivalseizoen er al op zat? WRONG! Over twee weken, op 8 en 9 september, vindt in Berlijn het Lollapalooza festival plaats. En wij geven daar last-minute twee kaarten weg!

Ook dit jaar heeft Lollapalooza Berlin een affiche met veel grote namen. Onder meer The National, The Weeknd (enige Europese optreden van 2018!), Imagine Dragons, Kraftwerk, Liam Gallagher, Ben Howard en Dua Lipa zijn dit jaar publiekstrekkers. Niet alleen het affiche is een goede reden om af te reizen naar het festival in Berlijn. Ook kiest het festival ieder jaar een unieke festivallocatie en wordt veel aandacht besteed aan het randprogramma. Om je nog verder over te halen zetten wij 6 redenen op een rijtje waarom je zeker een keer naar Lollapalooza Berlin wil.

Check de website van Lollapalooza Berlin voor meer info

Maak je je zorgen om de reis naar Berlijn? Don’t! Een retourtje met de trein of het vliegtuig kost je niet meer dan €120. En dan heb je er ook nog eens een wereldstad bij.

Kans maken! 

Meedoen aan deze winactie is een fluitje van een cent. Laat hieronder uiterlijk donderdag 30 augustus om 11:00 je gegevens en motivatie achter en wie weet sta jij volgende week in Berlijn!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Met de winnaar is contact opgenomen.

Ben je nu al overtuigd van jouw winkansen en wil je alvast je route uitstippelen? Check dan hier het blokkenschema.

Lollapalooza Berlin 2018

Photo: Christian Hedel

Lollapalooza Berlin vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september, in het Olympiapark in Berlijn. Dit jaar is alweer tijd voor de vierde editie van het festival. Lollapalooza weet altijd een sterke en divers programma neer te zetten. Dit jaar staan The Weeknd, The National, Imagine Dragons en Kraftwerk 3D bovenaan de poster. Tickets voor het hele weekend zijn te koop voor €139,-, terwijl dagkaarten €79,- kosten. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website.

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2023

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 9-10 september 2023
Tickets Kopen