Lollapalooza Berlin maakt data en locatie 2018 bekend

Foto: Johannes Riggelson/Lollapalooza Berlin 2016

Festivalgangers niet getreurd: Lollapalooza Berlin 2017 mag dan misschien voorbij zijn, de nieuwe locatie en data voor 2018 zijn bekend. We kunnen dus alvast gaan aftellen naar de volgende editie!

4 edities en 4 verschillende locaties: Lollapalooza Berlin gaat namelijk opnieuw verhuizen. Waar het festival dit jaar werd gehouden op de Rennbahn Hoppegarten, zal Lollapalooza volgend jaar neerstrijken in het Olympiapark in Berlin-Charlottenburg. De 4e editie van het festival wordt gehouden op 8 en 9 september 2018.

❤️ THANK YOU THANK YOU THANK YOU ❤️ With all our hearts, we want to thank you for this very unique festival weekend at Rennbahn Hoppegarten! You brought the sun, you brought the fun, you brought the #lollalove. Together with you we had the best time at the festival site. Thank you for staying calm despite some inconveniences on Saturday – especially while leaving the festival. You are an incredible crowd. You turn this festival into something really special for all of us. That’s why we are happy to welcome you to the 4th edition of Lollapalooza Berlin at Olympiapark in Berlin-Charlottenburg on 08 and 09 September. Stay tuned, more news coming soon! ✨?✨ #lollaberlin • ? @johannes_riggelsen

Een bericht gedeeld door Lollapalooza Berlin (@lollapaloozade) op

Het festival heeft al meerdere jaren te kampen gehad met problemen. Zo hadden veel festivalgangers dit jaar last van urenlange rijen voor eetkraampjes en het openbaar vervoer door logistieke problemen op het festival. In het festivalrapport lees je hoe de bezoekers de afgelopen editie hebben ervaren.

Lollapalooza Berlin 2018

Lollapalooza is een festivalconcept met festivals in maar liefst zes verschillende landen over de hele wereld. Lollapalooza Berlin is volgend jaar toe aan haar 4e editie. Het festival vindt plaats op 8 en 9 september 2018 in het Olympiapark in Berlin-Charlottenburg. Houd deze dagen vast vrij in je agenda! Voor meer nieuws over Lollapalooza Berlin, houdt onze website, Facebook en App in de gaten.

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2023

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 9-10 september 2023
Tickets Kopen