Lollapalooza Berlin 2018 maakt blokkenschema bekend

Photo: Johannes Riggelsen (Lollapalooza Berlin 2017)

Het tweedaagse festival Lollapalooza Berlin heeft het blokkenschema gepresenteerd. Daarmee kan het grote puzzelen voor de bezoekers van de Duitse variant van Lolla beginnen.

Met nog 2 maanden tot het festival is het speelschema van Lollapalooza Berlin bekendgemaakt. Daarop is te zien dat The Weeknd op zaterdag 8 september Main Stage 1 afsluit. Op diezelfde plek zien we een dag later Kraftwerk 3D staan. Verdere blikvangers zijn dat weekend onder andere Imagine Dragons, The National, Armin van Buuren en David Guetta. Nog steeds niet overtuigd? Check dan snel onze 6 redenen waarom je Lollapalooza Berlin dit jaar niet wilt missen.


Lollapalooza Berlin 2018

Photo: Christian Hedel

Lollapalooza Berlin vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september, in het Olympiapark in Berlijn. Dit jaar is alweer tijd voor de vierde editie van het festival. Lollapalooza weet altijd een sterke en divers programma neer te zetten. Zo stonden op eerdere edities artiesten als Radiohead, Foo Fighters en Hardwell. Dit jaar staan The Weeknd, The National, Imagine Dragons en Kraftwerk 3D bovenaan de poster. Tickets voor het hele weekend zijn te koop voor €139,-, terwijl dagkaarten €79,- kosten. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website.

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2023

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 9-10 september 2023
Line-up
Imagine Dragons
David Guetta
Tickets Kopen