Advertisement

Poll: wat zijn jouw favoriete tracks van Arcade Fire?

Photo credit: Mary Ellen Matthews

Vorige zomer ging Arcade Fire al op festivaltour met hun nieuwste telg Everything Now. Dit voorjaar kwamen daar de Europese zalen bij. In augustus staan ze weer op een select aantal festivalpodia, onder andere Pukkelpop en Way Out West. Daar kunnen we weer heel hard op Everything Now dansen, maar natuurlijk even goed op hun oudere werk.

Met vijf albums en een volwaardige EP kan de band uit een stevig vaatje tappen. Vandaag geven we jou het zeggen over de setlist. Wat wil jij horen, wat niet? Losgaan op ‘Reflektor’ of blijft ‘Rebellion (Lies)’ je favoriet? Maak je selectie en lees de uitkomst in de best tracks!

Poll

Wat zijn jouw favoriete tracks van Everything Now?

View Results

Laden ... Laden ...

Wat zijn jouw favoriete tracks van Reflektor?

View Results

Laden ... Laden ...

Wat zijn jouw favoriete tracks van The Suburbs?

View Results

Laden ... Laden ...

Wat zijn jouw favoriete tracks van de Neon Bible?

View Results

Laden ... Laden ...

Wat zijn jouw favoriete tracks van de Funeral?

View Results

Laden ... Laden ...

Wat zijn jouw favoriete tracks van Arcade Fire EP?

View Results

Laden ... Laden ...

Arcade Fire

Arcade Fire

Arcade Fire ontstond in 2003 in Montreal, Canada. Ze brachten sindsdien vijf albums uit. Met het album The Suburbs wonnen ze in 2011 een Grammy. In 2014 speelden ze tijdens de storm op Pinkpop een legendarisch optreden, waarna ze ook werden uitgeroepen tot Beste Festivalact van het Jaar. Vorig jaar was de band onder andere te vinden op de mainstages van Rock Werchter en Best Kept Secret. In 2018 trekt de band voornamelijk door de Europese zalen, maar er staan toch ook enkele festivals op de kalender. Pukkelpop is een van de weinige gelukkigen dit jaar.
Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen