Na de spetterende editie van afgelopen weekend deelt de organisatie van Pukkelpop de data voor volgend jaar. Het festival kent volgend jaar een verschuiving en duurt voor het eerst tot en met zondag.

Waar het evenement de laatste jaren al van woensdag tot en met zaterdag duurt, ziet dat er in 2019 anders uit. Het Belgische festival gaat volgend jaar van start op donderdag en het traditionele vuurwerk zal voor het eerst op zondagavond te zien zijn.

De vorige editie van Pukkelpop liep afgelopen weekend op zijn eind na de show van Kendrick Lamar, het festivalrapport check je hier.

#PKP18 | Thank you

THANK YOU ❤️

Geplaatst door Pukkelpop op Zaterdag 18 augustus 2018

Pukkelpop 2019

Pukkelpop vindt komend jaar plaats van 15 tot en met 18 augustus 2019 in het dorpje Kiewit. Het evenement gaat op donderdag van start en gaat voor het eerst door tot en met zondag. Afgelopen editie waren onder andere Kendrick Lamar, Arcade Fire, N.E.R.D, Dua Lipa en Imagine Dragons in Kiewit te bewonderen. Er zijn tot dusver geen namen en ticketinformatie bekend voor de komende editie. Voor meer informatie bezoek je de website.

Sam
Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot aan Underworld. Werkzaam in de zorg en in opleiding tot verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Jera On Air.