Advertisement

Travis Scott cancelt Pukkelpop 2018

Travis Scott

Een afzeggende headliner voor Pukkelpop! De Amerikaanse rapper Travis Scott zegt zijn optreden op vrijdag 17 augustus af.

De reden van afzegging zijn onvoorziene verplichtingen met de MTV Music Awards. Travis heeft nog wel een boodschap voor de Belgische fans: “I love my fans in Belgium and look forward to performing for them in the very near future!”

Charlotte de Witte vervangt Travis Scott en sluit nu de Main Stage af op vrijdag. Daarmee speelt ze twee keer op Pukkelpop, want ook op donderdag staat een set gepland – dat maal in de Boiler Room.

Travis Scott bracht eerder deze maand zijn derde studioalbum Astroworld uit. Samen met N.E.R.D en Oscar & The Wolf zou hij een van de publiekstrekkers van de vrijdag zijn.

Travis Scott

Stevie Wonder, Drake, James Blake, Kid Cudi, Frank Ocean en The Weeknd zijn zomaar een greep uit de gastartiesten met wie Travis Scott werkt op zijn meest recente album Astroworld. De 26-jarige Scott brak drie jaar geleden door met zijn eerste langspeler Rodeo, vervolgens lag de weg open naar de grote podia. De Amerikaan speelde eerder op Woo Hah!, Lollapalooza Paris en Coachella.

Pukkelpop 2018

Pukkelpop is een festival dat gehouden wordt in Kiewit, nabij Hasselt, België. De 33e editie van het festival vindt deze zomer plaats van 15 tot en met 18 augustus. Het Belgische festival heeft maar liefst 10 podia, waar ieder jaar zo’n 200 artiesten optreden. Van metal en rock tot pop of house, je ziet het allemaal. Grote namen, waaronder Editors (2017), LCD Soundsystem (2016) en Queens of the Stone Age (2014), hebben al de eer gehad om op het festival op te treden. Kendrick Lamar en Arcade Fire zijn de grote namen voor 2018.  Voor meer informatie over het festival en tickets ga je naar de website.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam